Odotusten täyttymys

Olen minä totisesti maalaillutkin. Muutaman työn ihan valmiiksi saakka ja muita lähestulkoon. Ja sen lisäksi, että olen maalannut töitäni eteenpäin, olen maalannut myös aitoja. Piha-aitoja tarkoitan. Ensin auttanut parhaan kykyni mukaan niiden rakentamisessa -ja sitten viettänyt lukuisia tunteja pensseli kädessä. Olen onnellisena antautunut pesänrakennusvietilleni.

Enimmäkseen olen kuitenkin unelmoinut. Ja odottanut. Olen tietoisesti uponnut omaan maalausmaailmaani, jotta aika kuluisi. Olen yrittänyt pitää itseni kiireisenä. Sillä odottaminen on tunnetusti vaikeaa, vaikkakin tämä nimenomainen odotus on ollut myös hyvin onnellista ja aivan erityisen suloista aikaa.

Yksi valtavan suuri ja tärkeä unelmani on ihan pian toteutumassa. Perjantaina tarkalleen ottaen. Unelma, jonka en aiemmin uskonut olevan mahdollista toteutua. Matkassa kun on ollut monia mutkia. Perjantaina meidän perhe kasvaa yhden äärimmäisen paljon odotetun jäsenen verran.

’Lady Wonder’, 55×46, sekatekniikka, 290EUR
’Snow White’, 73×60, sekatekniikka, 320EUR

Viimeisimmät maalaukseni olen maalannut tämä uusi perheenjäsen mielessäni. Lady Wonder ja Snow White ovat syntyneet aivan erityisen ainutlaatuisena hetkenä elämässäni.

Tervetuloa kotiin, Wonder’s Snow White Buddy. Odotusteni täyttymys.

Hän on täydellinen pieni australianlabradoodle, joka mahdollisti koiraunelmat, myös tässä allergia- ja astmaperheessä. (Siksipä se pihan aitaus.)

Kuulutko jo Facebookissa Moderni ja skandinaavinen sisustus-ryhmään? Jos et, niin äkkiä liittymään! Löydät sieltä arvonnan, josta sinun on mahdollista voittaa itsellesi toinen näistä postauksen maalauksista.

Tekijä: Piiabiia Atelier

Piiabiia Atelierin takaa löytyy Piia Pieviläinen. 33-vuotias nainen, äiti kahdelle, vaimo yhdelle. Sijainti eteläisessä Suomessa. Piiabiia Atelier on yhden naisen unelma. Siveltimestä syntyy sisustustaidetta.

5 vastausta artikkeliin “Odotusten täyttymys”

 1. Voi miten ihana pieni koiruus teille on tulossa <3
  Muistan kun oma russeliriiviöni tuli meille ja
  pari ensimmäistä viikkoa mietin aina, että pärjäänkö
  minä pienen pennun kanssa. Hyvin ollaan pärjätty ja
  neiti täyttää nyt lokakuussa jo 13 vuotta.
  Pentuaika on sekä hermoja koettelevaa mutta myös aivan ihanaa
  aikaa – muistakaa nauttia!

  Ihania maalauksia sinulle!

 2. Oih, aivan ihana uusi perheenjäsen, valtavan paljon onnea! Vauvakuvia tulee varmasti jatkossa myös tänne blogiin, eikö niin?

 3. Voi miten suloinen koiruus! <3 Itse haaveilin aikoinani enemmän ja vähemmän koirasta, enkä ollut ollenkaan varma toteutuuko haaveeni koskaan. Muutimme omakotitaloon 05/12 ja haave alkoi muuttua todemmaksi, mutta kului kesä ja vähän syksyäkin, kun otin taas puheeksi koiran hankinnan. Mieheni on koirille allerginen ja yritin etsiä rotua, joka sopisi allergisille. Mietin kääpiövillakoira, mutta se ei oikein tuntunut omalle. Sitten löysin Havannan koiran ja aloin haaveilla siitä. Totesin, että puhdasrotuinen on aivan liian kallis ja kasvattajilla oli vaatimuksia, johon en voinut sitoutua esim. että turkkia ei saa trimmata. Varmaan olisi löytynyt joku, jolla ei tällaista vaatimusta. Enkä myöskään halunnut näyttelykoiraa. Selailin sitten toria netissä ja sieltä löysin Havannan koiran ja tiibetinspanielin risteytyspentuja. Aloin puhua niistä miehelleni ja hän yllätyksekseni kehoitti soittamaan ja kysymään niistä. No se puhelu poiki sen, että 10/12 meille muutti Laku-koira. Otettiin se pienellä riskillä, mutta allergia ei vaivannut miestäni kuin hieman n. viikon. 🙂 Laku on tuottanut meille paljon iloa ja pitää meidät liikkeessä! <3

 4. Siiis WOW! Mä näinkin nämä sun taulut jossain toisessa ryhmässä. Olikohan kyseessä jokin arvonta, sillä äänestin tuota snow white taulua. Se on niin kaunis ja sopisi täydellisesti meillekin 😀

 5. Voi että, kuinka suloinen koira!! ❤️❤️ Ja aivan mahtavan upeita maalauksia! Ihastellen katson töitäsi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *